Winter-Home

wh-logo-winter-grau.gif

Winter-Home is gespecialiseerd in duurzame woonaccessoires van imitatiebont. De roots van dit merk liggen in Zwitserland, waar ze perfect weten hoe je een winterse sfeer brengt in het interieur.  Zij maken gebruik van de nieuwste ontwikkelingen die op het gebied van stoffen en vezels om zo de mooiste imitaties te maken. Haal zelf de winter in huis met deze prachtige woonaccessoires, denk hierbij aan plaids, kussens en poefs om een warme winterse sfeer te creëren. Sommige plaids worden verpakt en verzonden in een luxe decoratiedoos.

Winter-home staat voor perfecte imitaties en komen niet van echte of levende dieren. Het imitatiebont is gemaakt van hoogwaardig acryl of modacryl of een mengsel van beide. De stof is zacht, licht en kleur-echt. Modacrylic is ook vlamwerend. Daarnaast werkt Winter-home met vernieuwende vezelsoorten zoals SK2. Modacrylic is ook vlamwerend. Het is een high-tech vezel uit het bedrijf Kaneka, Osaka/ Japan onder de merknaam Kanecaron®. De zachtheid en kleurechtheid alsmede de wasbestendigheid zijn uitstekend. Dit maakt dat de bontplaids, kussens en poefs duurzaam zijn en een luxe uitstraling hebben. Tijdens het maken van de vachten is ervoor gezorgd dat de plaids antistatisch zijn. 

Wasvoorschriften producten Winter-Home

Alle plaids, kussens en schapenvachten kunnen op een delicaat programma op 30°C worden gewassen. NIET centrifugeren of in de droger. Ondanks de producten in de wasmachine mogen, raadt Plaids and Pillows het altijd aan om producten met de hand te wassen in plaats van in de wasmachine.

Kyra, Shyleen, Gioia en Scarlett kunnen worden gewassen op 30°C.