Mars & More

Schermafbeelding 2019-09-11 om 16.04.54.
Sinds de oprichting staan bij Mars & More mens en natuur centraal. Vanuit deze gedachte ontwikkelen ze hun eigen unieke collecties living en lifestyle producten. Om er zeker van te zijn dat u trendsettende artikelen krijgt, vernieuwen ze de collecties constant. De stylisten en ontwerpers zijn dan ook altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van living en lifestyle artikelen. 
Dagelijks werken ze met passie voor alle klanten van over de hele wereld. Tevreden klanten en hoogwaardige kwaliteit producten zijn hun uitgangspunt bij alles wat ze doen. 
Het is de missie om de natuur weer terug te brengen in het interieur en het dagelijks leven van mensen. Door de verstedelijking is de natuur steeds verder van mensen af komen te staan en Mars & More probeert daar met unieke, veelal zelfontworpen producten verandering in te brengen.
Vanaf het begin is Back2Nature het uitgangspunt geweest bij alle collecties. Alledaagse zaken brengen zij terug naar de oervormen waarvoor deze vroeger bedacht zijn. Daarbij maken ze zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen zonder daarvoor aan kwaliteit en functionaliteit in te boeten.
De ontwerpafdeling werkt nauw samen met de producenten van ver overzee. Ze zoeken constant naar de mooiste grondstoffen die op een eerlijke wijze rechtstreeks uit de natuur verkregen worden. Vervolgens bewerken deze producenten deze grondstoffen op zo’n manier dat u een product krijgt waar u lang plezier aan zult beleven.
Deze garantie kan Mars & More u geven dankzij de uitgebreide kwaliteitscontrole. Zo bezoeken ze regelmatig hun producenten om ter plaatse te kijken hoe het productieproces eruit ziet. Bovendien controleren ze de producten bij binnenkomst in het magazijn en nogmaals voor verzending naar u.